Bel direct: 0544 - 378574 of 0651798563

Uitvaart op maat

Wanneer iemand overlijdt, moet er veel geregeld worden. Als uitvaartverzorger nemen wij veel praktische zaken uit handen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop en kunt zich richten op het afscheid van uw dierbare. Wij kunnen u adviseren bij het maken van de volgende belangrijke keuzes:

Opbaring thuis of in een aula

Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om een dierbare thuis op te baren. Een mogelijkheid hiervoor is bedkoeling. Thuis opbaren biedt nabestaanden de keuze om op elk gewenst tijdstip samen te zijn met de overledene. Bovendien rekenen steeds meer uitvaartcentra een tarief voor het bezoek aan een aula.

Begrafenis of crematie

Eén van de belangrijkste beslissingen rondom een uitvaart is de keuze tussen begraven of cremeren. Dit is een persoonlijke keuze. Het is prettig voor nabestaanden als de voorkeur vooraf bekend is bij de partner of familieleden.

Tekst voor de rouwkaart of –advertentie

U bepaalt zelf of u een rouwkaart en/of een advertentie wilt. We beschikken over verschillende voorbeelden en teksten en gedichten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt natuurlijk ook zelf een tekst aanleveren. 

Uitzoeken van de kist

Het uitzoeken van een kist is vaak een emotionele keuze. Er zijn echter grote prijsverschillen. José de Boer Uitvaartverzorging helpt u bij het maken van een verantwoorde keuze, die past in uw persoonlijke en financiële situatie.

Invulling van de uitvaart

Hierbij kunt u denken aan de keuze van een locatie, een kerkelijke uitvaart, het tijdstip, de bloemen en wie wat gaat zeggen. Wij kunnen u mogelijkheden aanreiken. U kiest zelf wat u het meest aanspreekt.

Speciaal vervoer

José de Boer Uitvaartverzorging werkt samen met Elise en Sjef Roelofsen en Frans te Brake van Taxi Roelofsen uit Zieuwent. Deze maatschappij past goed bij de expertise van José de Boer. Met de rouwauto, een Chevrolet Caprice Eagle staatsie, bieden we u een extra goede service.

© 2023 - José de Boer - heeft haar website laten maken met liefde door Fervent Digital