Bel direct: 0544 - 378574 of 0651798563

José de Boer

José de Boer

Mijn naam is José de Boer, ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen.  Ik ben een positief ingesteld persoon, die houdt van het leven. Mijn gezin is daarin natuurlijk het belangrijkst, maar mijn werk voer ik ook met passie uit. In 1997 ben ik in de Achterhoek komen wonen, in Lichtenvoorde. Als van origine Amsterdamse ben ik helemaal geïntegreerd. Het voelt elke keer als een thuiskomen en ik geniet van de rust in de Achterhoek en de betrokken mensen.

Het was een bewuste keuze om zelfstandig uitvaartverzorger te worden. Ik besteed veel tijd aan de persoonlijke contacten met nabestaanden en biedt graag emotionele ondersteuning.  Luisteren, organiseren en op het juiste moment handelen. Het is me op mijn lijf geschreven. Jarenlang heb ik gewerkt in de uitvaartverzorging bij de PC Hooft Groep in Amsterdam. Voordat ik in 2004 voor mijzelf startte, werkte ik ruim een jaar bij Ventura in Groenlo.

Het werk geeft me kracht en energie. Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe een persoonlijk afscheid ontstaat dat past bij de overledene en de nabestaanden. Het vertrouwen dat mensen mij geven en alle mooie woorden en attenties doen me erg goed.

© 2023 - José de Boer - heeft haar website laten maken met liefde door Fervent Digital