Bel direct: 0544 - 378574 of 0651798563

Zorg op maat

‘Wij zijn er voor u.’

Bij overlijden kunt ons altijd bellen, 7 dagen in de week en 24 uur per dag.  Op elk gewenst moment komen wij naar u toe. Dan nemen wij de tijd voor de familie en de overledene. We werken vanuit een grote betrokkenheid bij de klant. Pas als u eraan toe bent, praten we over praktische zaken.

U heeft van de dag van overlijden tot na de uitvaart één contactpersoon. In de periode voor de uitvaart komen we dagelijks langs. Zo kunt u in alle rust toewerken naar de dag van de uitvaart. Wij kunnen u helpen met het invullen van het moment van afscheid.  Hierbij staat uw wens centraal.

Doordat onze organisatie klein is en efficiënt werkt, kunnen wij garant staan voor een betaalbare uitvaart. We vinden het belangrijk om de dag voor u zo mooi mogelijk te regelen, binnen uw budget. Daarbij werken wij transparant en persoonlijk. We wijzen u op mogelijk voordelige, maar kwalitatief goede alternatieven.

Na de uitvaart nemen we altijd contact met u op en komen we langs. Tijd, aandacht en zorg geven, vinden we van groot belang. Dan horen we graag hoe u terugkijkt op de uitvaart en de dagen die daaraan vooraf zijn gegaan. Wellicht heeft u nog praktische vragen, waarbij we u van dienst kunnen zijn.

© 2023 - José de Boer - heeft haar website laten maken met liefde door Fervent Digital